Ett smidigt alternativ för maten till festen

God morgon och välkommen hit! En fin dag som denna hade jag tänkt skriva ett inlägg som jag vet ni länge har längtat efter, det är inlägget om min födelsedagsfest. Mer specifikt ska det handla om maten, jag fick hjälp av Till Bords Catering med catering i Karlshamn.

Jag fyllde 30 för några veckor sedan, vilket är något jag personligen tycker är ganska stort. Då jag tycker att det är så pass stort ville jag tidigt ha en fest med kompisar så att vi kunde fira min dag på bästa möjliga sätt. I god tid började jag planera festen för att jag skulle hinna med att planera varje del så bra som det bara gick. Något som snabbt kom i tankarna var maten, vad jag skulle servera för att alla gäster skulle bli nöjda, hur mycket mat som behövdes och hur jag skulle lösa lagningen av maten. Efter att jag hade sökt runt lite på internet efter olika festliga måltider hittade jag det här företaget som jobbar med catering i Karlhamn. Även om jag först var inställd på att laga maten själv såg jag mer fördelar med att anlita dem och få deras hjälp med maten, på så sätt skulle jag få mer tid över till den övriga planeringen. Tillsammans med personalen på det här företaget kom vi fram till en meny som skulle passa både mig och mina gäster, min förhoppning var såklart att alla skulle gilla maten som serverades. De tog till sig allt det jag sa och framställde en meny efter det. När festen väl kom blev alla överaskade över hur mycket god mat som serverades, det fanns någonting för alla. Jag var nöjd över maten och den hjälpen jag fick av det här företaget med catering i Karlshamn. 

Du gillar kanske också...