Gofika på café i Vimmerby

Hejsan på er denna soliga vårdag

Idag sitter jag på ett mysigt café i Vimmerby och njuter av en riktigt god fika. När jag satt här på uteserveringen så kom plötsligt en våg av tacksamhet över mig. Så mycket tacksamhet över att få leva och vara frisk. Tacksamhet över att ha så fin familj och fina vänner. Tacksamhet över att ha ett jobb som gör att jag kan betala min räkningar och äta mig mätt varje dag. Det är verkligen saker att känna genuin tacksamhet för och det är både härligt och nästan lite överrumplande när alla de där känslorna kommer över en. Det var till och med att jag fick torka en liten tår.

Tänk att jag kan sitta här på ett café och äta så god fika, jag har pengar att betala min fika, jag har smaksinnen som gör att jag känner de ljuvliga smakerna och dofterna. Och jag kan dessutom se hur vackert och inbjudande bakelserna ser ut. Det är något särskilt med lilla Vimmerby ändå, kanske är det alla sagor som har sina rötter här eller så är det bara en sån där plats som andas lite extra magi och goda energier. Såna platser hittar man ibland och de kanske inte är samma för dig och mig, du kanske har någon eller några andra såna platser.

?Besök de, ta vara på dem och andas in, känn in de där härliga energierna som du känner där. Ibland kan man längta till en sådan plats när man känner sig lite låg och vill fylla på med god och positiv laddning, men ibland kan man också känna att man vill till en sådan plats just när man mår som bäst för att förstärka det ännu mer. Kanske har man ännu bättre att ta in och ta till sig alla intryck ännu mer då. Oavsett om du njuter på ett café eller någon annanstans så hoppas jag att du mår gott!

Du gillar kanske också...