Imorgon är det catering

Hej på er! Imorgon är det fredag och det ska firas på jobbet, speciellt nu när det är så vackert väder. Vi har beställt lite catering som kommer hit strax efter fyra och sen ska vi sitta ute på takterrassen för att käka och bara ha det gött. Det kommer bli otroligt skönt och jag kan knappt bärga mig efter att få äta catering. Hela veckan har jag stått i köket och lagat mat, inte en enda dag har jag ätit varken lunch eller middag från någon restaurang. Det är väl dock den tiden i månaden där det är många som har med sig lite halvdana matlådor, det är inte så att man skryter med plånboken veckan innan löning. Jag kan säga att den här lönen är varmt välkommen in på mitt konto efter påsken, då slösades det mycket mer pengar än vad jag hade beräknat. Det är visserligen bra att jag har lyckats hålla i de kronorna som jag har kvar så, jag trodde faktiskt att jag skulle äta ute någon dag denna veckan men jag lyckades banne mig hålla i plånkan. Imorgon ska jag dock lyxa till det rejält, då blir det först lunch på en restaurang i Uppsala och sen efter det så blir det catering med jobbet. Det är också löning imorgon så då får man faktiskt lyxa till det. Jag är känner mig lite extra stolt över att det var jag som fick igenom den här idén med att sitta och käka ute på terrassen imorgon, jag tog mig till och med an uppdraget att beställa catering. Det inte ofta jag får agera regissör på det här sättet, oftast sitter jag bara och pratar i telefon hela dagarna. Men det visar sig som att jag är ganska bra på att planera saker. Tiden har dock runnit ut så nu måste jag springa till gymmet i Uppsala innan det blir helt fullt där.

Du gillar kanske också...