Lunch och à la carte på restaurang

Hejsan, hejsan! Jag har sett att ni är många som läser mina inlägg numera, stort tack för det. Därför tänkte jag skriva om något som jag verkligen tror att ni gillar, mat och restaurang. Ni har nämligen gillat mina inlägg om ämnet, det kommer också handla lite specifikt om en restaurang i Kvissleby.

Mat är en viktig del av livet, för vissa är det en större del och för vissa är det mindre betydelsefullt. Oavsett hur mycket man bryr sig om maten är den viktig, den behövs för att vi ska överleva. Om man ändå behöver äta mat för att överleva kan man lika väl se till att äta god mat, livet är för kort för att äta tråkig mat.

Att gå ut och äta på restaurang är en lyx i sig, jag menar hur lyxigt är det inte att få maten serverad på bästa sätt. Maten är ju dessutom riktigt god, allt som oftast i alla fall. Det finns ju även en charm i att det finns restauranger i så många olika prisklasser, vilket gör att nästan alla kan gå ut och äta på restaurang någon gång ibland. God mat behöver inte alltid vara dyr, man kan hitta bra matställen som serverar riktigt god mat för en billigare peng.

Slutligen skulle jag vilja tipsa er om en restaurang i Kvissleby, Bistro Matfors. Hos dem kan man äta lunch såväl som à la carte senare på kvällen. På deras meny hittar man bland annat plankstek på ryggbiff, fläskschnitzel och cheeseburgare, de har även vegetariska alternativ såsom caesarsallad med halloumi. De har även en bar där man kan beställa allt från läsk och bubbelvatten till öl, cider och drinkar. Om ni har vägarna förbi eller befinner er i närområdet kan jag verkligen rekommendera er om denna restaurang i Kvissleby, Bistro Matfors.

Du gillar kanske också...