Två Små Svin

Morsning korsning! Idag kommer ett spännande inlägg om en jättebra restaurang på Östermalm som även är min favorit. Jag bor själv där och eftersom jag är en väldigt lat person så orkar jag inte gå så långt för att hämta mat, men det som är superbra är att denna restaurang på Östermalm vid namn Två Små Svin är att de serverar väldigt bra mat och det är den bästa restaurangen jag har testat i hela Stockholm.

Som sagt bor jag i Stockholm och jag är nog den mest lata personen som finns. Jag jobbar på ett jobb som kräver mycket fysisk aktivitet och styrka, vilket gör att jag är väldigt trött och vill ta det lugnt när jag väl är hemma. På fredagar har jag som en tradition att inte laga mat, utan att gå och äta på Två Små Svin. Det bästa med denna restaurang på Östermalm är att den är precis nedanför min lägenhet, så det är bara för mig att gå några trappor ner och sedan kan jag beställa den maten som jag alltid beställer. Ganska ofta händer det att mina vänner följer med mig ner och äter och det umgänget betyder hur mycket som helst för mig. De arbetar på mitt jobb också och det är väldigt roligt att ha sina bästa vänner på arbetsplatsen. En av de bättre grejerna med dem är att de också är lika lata som jag, så när vi har ätit klart brukar vi gå upp till mig och spela tv-spel och bara umgås. Jag tycker att det är väldigt skönt att bo ovanför denna underbara restaurang på Östermalm eftersom det serverar den godaste maten i hela Stockholm. Nu är det dags att avrunda och nu ska jag gå och lägga mig för att kunna orka med jobbdagen imorgon. Ha det fint.

Du gillar kanske också...